پیچ و رولپلاک سنگ نمای ساختمان در داراب و فیروز اباد و سپیدان و اباده - خدمات نما بدون داربست در شیراز

پیچ و رولپلاک سنگ نمای ساختمان در داراب و فیروز اباد و سپیدان و اباده

پیچ و رولپلاک سنگ نمای ساختمان در داراب و فیروز اباد و سپیدان و اباده

  • مارس 7, 2024
  • نوشته شده توسط parsrapp

پیچ و رولپلاک سنگ نمای ساختمان در داراب و فیروز اباد و سپیدان و اباده

پیچ و رولپلاک نما در داراب و فیروز اباد و سپیدان و اباده  توسط یک پیچ ۶ سانتی متری گالوانیزه و رولپلاک مخصوص انجام می‌شود.  بهتر است بدانید بیشتر برای جلوگیری از ریزش سنگ‌های مورد استفاده در نمای ساختمان از پیچ و رولپلاک نما استفاده می‌شود.

همانطور که می‌دانید بعد از گذشت چندین مدت پس از اجرای سنگ به دلیل عدم چسبندگی کامل سنگ و ملات پشت آن و همچنین به دلیل نفوذ آب باران و رطوبت احتمال لق شدن سنگ‌‌ها و افتادن آنها وجود دارد.

برخی از نکاتی که قبل از انجام پیچ و رولپلاک نما باید انجام شود عبارتند از: اندازه گیری قطر سنگ، اطلاع از نوع مصالح مصرفی، اطلاع از روش نصب سنگ، بررسی جنس و رنگ سنگ نما، ابعاد سنگ و چگونگی فرآوری سنگ نما، بررسی ساختار و جنس دیواری که سنگ بر روی آن قرار گرفته، بررسی رگه‌های موجود در سنگ و کیفیت سنگ.

 

مهندس برزگر

09332696885

 

پیچ و رولپلاک سنگ نمای ساختمان در داراب
پیچ و رولپلاک سنگ نمای ساختمان در داراب

 

 

پیچ و رولپلاک نما در داراب و فیروز اباد و سپیدان و اباده :

نکته قابل توجه این است که جنس پیچ  برای ایجاد پیچ و رولپلاک نما بسیار مهم می‌باشد و باید از نوع روکش کروم باشد. جالب است بدانید که روکش کروم در بین مردم به گالوانیزه معروف است. می‌توان گفت که بسیاری از مردم از پیچ آهنی  برای پیچ و رولپلاک نما استفاده می‌کنند، که استفاده از این نوع پیچ باعث زنگ زدگی و پوسیدگی می‌شود. بنابراین باید در انتخاب جنس پیچ دقت کنید و پیچ و رولپلاک کار را با استفاده از پیچ با جنس خوب ملزم کنید. درست است که رولپلاک خیلی مهم می‌باشد اما پیچ از آن مهم تر است، که آهن و آلومینیوم بسیار با یکدیگر متفاوت هستند. اما پلاستیک فرقی ندارد زیرا پلاستیک، همان پلاستیک است اما از این لحاظ مدل آن که ساده باشد یا پروانه ای بسیار اهمیت دارد.

همچنین می‌توان گفت برخلاف تصور برخی از افراد که معتقد هستند که پیچ برای پیچ و رولپلاک نما کردن باید دارای 7 سانت یا بیشتر باشد، بهترین نوع پیچ برای انجام این کار پیچ‌هایی به اندازه 5 سانتی متر و یا 6 سانتی متر می‌باشند. لازم به ذکر است پیچ های با طول بیشتر باعث می‌شود که رولپلاک در ملات به خوبی باز نشود و به تبع آن عمل محکم کاری به درستی انجام نمی‌شود. بهتر است بدانید که ملات پشت سنگ باید به اندازه 3 سانت باشد و قطر سنگ نیز به اندازه 2 سانتی متر باشد.

نحوه اجرای پیچ و رولپلاک نما  در داراب و فیروز اباد و سپیدان و اباده :

اجرا پیچ و رولپلاک نما بدین صورت می‌باشد که اول باید سنگ را در اندازه ای که مدنظر است با قلابی از میلگرد به حالت نیم دایره خم ‌کنند و در محل اجرا به صورت شاقول و تراز قرار ‎‌دهند که لازم است فاصله بین سنگ و دیوار حداقل 2 و حداکثر 3 سانتی متر باشد، که بوسیله دوغاب ماسه و سیمان که عیار سیمان 400 کیلوگرم در مترمکعب است، پر می‌کنند. که بعد از خشک شدن دوغاب یک حالت چسبندگی بین سنگ و دوغاب و دیوار ایجاد می‌شود که باعث می‌شود سنگ در محل خود ثابت شود. همچنین سنگ‌های پلاک رگ به رگ روی همدیگر قرار می‌دهند. لازم به ذکر است که به دلیل عدم چسبندگی کامل سنگ  و دوغاب پشت آن و همچنین به دلیل اینکه پشت سنگهای پلاک صاف می‌باشد این امکان وجود دارد که در اثر گذر زمان و نفوذ رطوبت و باران سنگ‌ها لق شوند و خسارت جانی و مالی را به وجود آورند. بنابراین برای جلوگیری از به وجود آمدن این حوادث یکسری تمهیدات در سنگ کاری انجام می‌دهند که عبارتند از: اسکوپ مهار سنگ بوسیله سیم گالوانیزه، مهار سنگ با استفاده از چسباندن تکه سنگ به پشت سنگ نما.

در روش اسکوپ برای پیچ و رولپلاک نما مهار سنگ بوسیله سیم گالوانیزه سنگ را با ایجاد شیار و به همراه سیم در ملات قرار می‌دهند و از قلاب کوچکی با جنس فولاد که ضد زنگ می‌باشد استفاده می‌کنند که چنگک اسکوپ نام دارد. در این روش شیاری بین دو لبه بالا و پایین سنگ نما ایجاد می‌کنند که پس از استقرار سنگ در محل مورد نظر موقع دوغاب ریزی، چنگک اسکوپ را در شیار سنگ قرار می‌دهند سپس دوغاب ریزی را انجام می‌دهند.  بدین صورت که در رگ بعدی ناخن خم شده را به سمت بالای چنگک در شیار پایین قرار می‌دهند، وگیرداری سنگ پلاک در محل خود را کامل می‌کنند.

در روش مهار سنگ با استفاده از چسباندن تکه سنگ به پشت سنگ نما که می‌توان گفت این روش بسیار آسان و کم هزینه می‌باشد، اما در موارد بسیار کم مورد استفاده قرار می‌گیرد. بنابراین در صورت عدم دسترسی به سیم اسکوپ یا چنگک می‌توان از روش گیرداری سنگ استفاده کرد. بهتر است بدانید که در این روش با چسباندن چند تکه سنگ به پشت سنگ باعث می‌شود که پلاک توسط چسب سنگ گیردار بین سنگ پلاک و دوغاب به نحو خوبی قرار گیرد. لازم به ذکر است که تکه سنگ‌ها در ابعاد حدود 4 سانتی متر یا ضخامت خود سنگ پلاک استفاده می‌شوند. تراز کردن سنگ پیچ رولپلاک نمای سنگ که با استفاده ازاین روش یکسری سوراخ‌ها با فاصله استاندارد توسط دریل در سنگ ایجاد می‌شود. که سوراخ‌ها توسط پیچ و رولپلاک گالوانیزه مخصوص پر می‌شوند و سپس توسط دریل پیچ بند محکم می‌‌کنند.  پس می‎‌توان گفت که پیچ و رولپلاک نما از خدمات ایمن سازی محسوب می‌شود، که نسبت به کار و پیچی که در آن بکار می‌رود بسیار مقرون به صرفه می‌باشد. که در آخر بعد از انجام پیچ و رولپلاک نما در داراب و فیروز اباد و سپیدان و اباد جای سوراخ ها را با سنگ نما همرنگ سازی می‌کنند. این کار باعث می‌شود نما همچنان زیبایی و جلوه ظاهر زیبای خود را حفظ کند. نکته قابل توجه این است که کار پیچ و رولپلاک نمای سنگ باید قبل از شست و شوی نمای ساختمان انجام شود. زیرا شست و شوی  نمای ساختمان باعث می‌شود آب به پشت سنگ نفوذ کند.

همچنین بهتر است بدانید شرکت‌هایی که به پیچ و رولپلاک نما ساختمان اقدام می‌کنند باید به مواردی از قبیل کیفیت سنگ در نما، اسکوپ شدن یا نشدن سنگ نما، نوع سنگ نما، ملات پشت سنگ نمای ساختمان، رنگ سنگ نما برای بتونه کاری آن و ساختار نمای ساختمان توجه ویژه داشته باشند.

اسکوپ در سنگ کاری به چه معنا می‌باشد:

اسکوپ سنگ بدین معنا است که سنگ‌هایی که در تراز قائم مورد استفاده قرار می‌گیرند برای جلوگیری از سقوط آنها و پایداری در برابر عوامل جوی اسکوپ می‌شوند. بنابراین پشت سنگ را با استفاده از دستگاه فرز سنگ شیار می‌دهند و بعد با استفاده از سیم آماتور بندی سخت در اطراف حاشیه  و از دو طرف سنگ را به همدیگر وصل می‌کنند. و هنگامیکه سنگ در تراز قائم قرار می‌گیرد و دوغاب به پشت آن ریخته می‌شود سیم با دوغاب پیوستگی ایجاد می‌کند که باعث جلوگیری از سقوط سنگ خواهد شد. این اسکوپ کردن سنگ‌ها به این دلیل می‌باشد که سنگ بر خلاف آجر قدرت مکش کمتری را دارد و ملات را کمتر به خود جذب می‌کند. بنابراین ممکن است در اثر گذر زمان ملات پشت سنگ خشک شود و چسبندگی بین ملات و سنگ از بین برود و سنگ سقوط کند.

انواع روش‌های اسکوپ یا اتصال سنگ نما:

روش‌های اسکوپ عبارتند از:  چسباندن قطعه سنگ مستطیلی به پشت سنگ، اسکوپ به روش پیچ و رولپلاک، مهار سنگ نما با سیم فلزی.
در روش چسباندن قطعه سنگ مستطیلی به پشت سنگ که یک روش بسیار آسان و همچنین ارزان قیمت می‌باشد، بدین صورت است که در پشت سنگ تکه‌های سنگی به ابعاد حدود 3 سانتی متر و ضخامتی حدود ضخامت سنگ، در فواصل مناسب و تعداد کافی قرار می‌دهند.

روش اسکوپ با استفاده از پیچ و رولپلاک نما معمولا بعد از نمای ساختمان و مواقع اضطراری انجام می‌شود. این روش بدین صورت است که 2 تا 4 نقطه از سنگ را با استفاده از دریل و پیچ و رولپلاک سنگ را به ملات پشت آن متصل و درگیر خواهند کرد.
در مهار سنگ با استفاده از سیم فلزی قبل از نصب سنگ شیارهایی را روی لبه‌های سنگ ایجاد می‌کنند سپس توسط سیم‌های گالوانیزه به صورت ضربدری از شیارها عبور می‌دهند و باعث ایجاد مقاومت زیاد بین دوغاب ریخته شده و سنگ خواهند شد. لازم به ذکر است که باید بین سنگ و سیم گالوانیزه یک لقمه سنگی قرار بگیرد که سیم به بهترین شکل ممکن در دوغاب سیمانی جای گیرد، این روش‌ها برای حفظ ایمنی و کاهش خسارات جانی و مالی در نمای ساختمان به کار می‌روند.

قیمت پیچ و رولپلاک نما  در داراب و فیروز اباد و سپیدان و اباده :

بهتر است بدانید که قیمت پیچ و رولپلاک نما در داراب و فیروز اباد و سپیدان و اباد به عوامل مختلفی بستگی دارد مثلا نوع ساختار و طراحی نمای ساختمان که امر بسیار مهمی می‌باشد. زیرا همانطور که می‌دانید نمای ساختمان‌ها بسیار با یکدیگر متفاوت هستند، همچنین به تعداد طبقات ساختمان و بر آن نیز بستگی دارد. یکی دیگر از موارد که در قیمت و هزینه پیچ و رولپلاک نما موثر می‌باشد عرض سنگ نما و مقدار پیچ خور نمای ساختمان است. همچنین کیفیت و مرغوب بودن پیچ و رولپلاک در قیمت می‌تواند نقش تعیین کننده ای را داشته باشد.

بهترین زمان پیچ و رولپلاک نما:

بسیاری از مردم  تصور می‌کنند که در پایان کار سنگ باید سنگ‌ها را پیچ کرد و اقدام به پیچ و رولپلاک نما نمود که باید به شما بگویم که این یک تصور غلط می‌باشد. در واقع بهترین زمان برای پیچ و رولپلاک نمای سنگ زمانی است که بین دو تا چهار سال از عمر ساختمان  گذشته باشد. در بسیاری از موارد شاهد این بوده ایم که سنگ ساختمان با وجود داشتن اسکوپ از جای خود خارج شده اند و باعث سقوط از ساختمان شده اند، که دلیل امر می‌تواند این باشد که ساختمان نشست کرده و فشار وارده باعث پارگی سیم اسکوپ و سقوط سنگ شده است. لازم به ذکر است که ریزش سنگ از نما تقریبا بعد از گذشت 2 سال از عمر نما می‌باشد.

عوامل ریزش سنگ نمای ساختمان  در داراب و فیروز اباد و سپیدان و اباد:

بهتر است بدانید که عوامل مختلفی در ریزش سنگ نمای ساختمان موثر می‌باشند که از آن جمله می‌توان به مواردی از قبیل استفاده از سنگ نامرغوب، استفاده نکردن از سیمان و ملات درجه یک، نشست ساختمان، ریختن نخاله لابه لای ملات، اسکوپ نکردن سنگ نما، ریختن سیمان خشک روی ملات پشت سنگ و همچنین خاک برش کاری که پشت سنگ نشست کرده است اشاره کرد.

لازم به ذکر است که علت اساسی ریزش سنگ نما در ساختمان ضریب انبساط حرارتی سنگ و مصالح پشت آن می‌باشد، که باید در یک حدود باشند تا مانع از جدا شدن سنگ‌ها شود. همچنین هوازدگی شیمیایی ناشی از گازهای شیمیایی موجود در هوا باعث کاهش مقاومت سنگ نمای ساختمان خواهد شد. عوامل فیزیکی مانند انجماد و ذوب آبی که در حفره‌های سنگ موجود می‌باشد می‌توانند در کاهش مقاومت و ترک برداشتن سنگ نمای ساختمان بسیار موثر باشند. ممکن است اجرای سنگ نما توسط افراد ناشی و آموزش ندیده صورت گیرد که باعث ریزش نمای ساختمان خواهد شد. همچنین می‌توان گفت که ریزش سنگ در نمای ساختمان مانند بیماری سرطان می‌باشد این بدان معنی است به هنگام ریزش سنگ در یک جای ساختمان احتمال ریزش سنگ در نقاط دیگر ممکن است وجود داشته باشد و اینکه افتادن یک سنگ شرایط ریزش را برای سنگ‌های اطراف آن آسان و راحت می‌کند که بهتر است اجرای پروژه پیچ و رولپلاک نما در کل نمای ساختمان انجام شود.

ابزار آلات پیچ  و رولپلاک نمای ساختمان:

برای اینکه پیچ و رولپلاک نما در داراب و فیروز اباد و سپیدان و اباد بهترین نتیجه را داشته باشد باید از ابزار مرغوب و متناسب با این کار استفاده نمود. برای مثال بهتر است در نماهایی که از ابزار بندی زیادی استفاده شده و به نوعی نمای سنگی آن رومی است و در آن از سنگ‌های باریک 10 سانت و 15 سانت استفاده شده است باید سعی شود که با یک دریل سه نظام سوراخ کاری‌های آن انجام شود. زیرا این نوع دریل دارای قابلیت سوراخ کاری سنگ با سرعت بالا و ضربه کم می‌باشد و هیچگونه آسیبی به سنگ‌ها نمی‌رساند. همچنین اگر نمایی که سنگ آن از جنس تراورتن و عرض آن 40 سانت می‌باشد باید از یک دریل هیلتی جهت سوراخ کاری استفاده کرد چون در این صورت هیچگونه آسیب و ضرری به سنگ‌ها وارد نمی‌شود.

نکته دیگری که در پیچ و رولپلاک نما باید به آن توجه نمود این است که در هر 40 سانت باید از یک پیچ استفاده کرد چون اگر بیشتر از این پیچ روی نمای ساختمان به کار برده شود این امر باعث لرزش و جدا شدن سنگ از ملات می‌شود.

پیچ و رولپلاک نما بدون داربست  در داراب و فیروز اباد و سپیدان و اباد:

می‌توان گفت که پیچ و رولپلاک نما بدون داربست و همچنین نکات ایمنی ساختمان‌ها از مهم‌ترین مسائل هستند که باید مورد توجه قرار بگیرند زیرا در مواقع اضطراری مخصوصا زلزله اسکوپ‌های سیمی نمی‌توانند مانع از ریزش سنگ‌ها شوند. بنابراین پیچ و رولپلاک نما بدون داربست از کارهای ضروری به شمار می‌آید. که در آن از بتونه ضد آب بر روی پیچ ‌ها استفاده می‌کنند که باعث افزایش طول عمر پیچ و همچنین زیبایی ظاهری ساختمان خواهد شد.

مراحل اجرای پیچ و رولپلاک نما بدون داربست در داراب و فیروز اباد و سپیدان و اباد به این صورت است که ابتدا باید سنگ‌های جدید را در اندازه مناسب تهیه کنید و در جاهایی از ساختمان که سنگ‌ها افتاده اند نصب کنید این کار باعث می‌شود سنگ‌های مجاور شل نشوند و سقوط نکنند. بنابراین بهتر است که برای نصب این سنگ‌ها ابتدا پشت سنگ را به چسب سنگ یا چسب های مگا یورتان آغشته کنید و در نهایت با استفاده از پیچ و رولپلاک به بدنه ساختمان وصل کنید. و در نقاط باقی مانده در دیگر جاهای ساختمان طبق اصول کار با طناب سنگ هایی که در عرض یک فرود هستند را با استفاده از دریل و مته‌ی مناسب سوراخ کنید و در همان لحظه سنگ ها را پیچ کنید. در آخر برای افزایش زیبایی نمای ساختمان روی پیچ ها را با بتونه همرنگ سنگ‌ها بپوشانید.

لازم به ذکر است که اجرای پیچ و رولپلاک نما  در تمامی ساختمان‌ها روند مشابهی را دارند که براساس جنس سنگ نما و درجه مرغوبیت آن باید یکسری نکات را رعایت کرد. جالب است بدانید که برای حفظ استحکام سنگ نما باید ابتدا و انتهای هر سنگ را با فاصله 10 سانت سوراخ و پیچ کنید. به طوری که فاصله پیچ ها در طول یک سنگ حداکثر ۴۰ سانتی متر باشد. همچنین در سنگ هایی که ترک دارند باید هر دو طرف ترک  را با یک فاصله ی مناسب پیچ و رولپلاک کنید.  و اینکه احتمال شکستگی در اثر ضربه دریل در سنگ‌های با عرض کمتر از 10 سانت وجود دارد بهتر است که در موقع نصب این سنگ‌ها از چسب سنگ یا چسب مگا یورتان استفاده کنید.

نکات مهم در مورد پیچ و بتونه‌ی مورد استفاده برای اجرای پیچ و رولپلاک نما بدون داربست در داراب و فیروز اباد و سپیدان و اباد  این است که پیچی که در نما استفاده می‌شود باید در برابر نیروی برشی ناشی از وزن سنگ باید مقاوم باشد و باید طول آن به اندازه ای باشد که تماس کافی با ملات پشت سنگ را بتواند ایجاد کند که عموما برای این منظور از پیچ 6 سانتی متری استفاده می‌کنند. و مهم تر از همه جنس پیچ مورد استفاده است که توسط پیمانکار در پیچ و رولپلاک نما مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پیچ و رولپلاک نما با طناب:

پیچ و رولپلاک نما با طناب به مراتب بهتر و ایمنی‌تر نسبت به استفاده از داربست می‌باشد.  این روش هم از نظر هزینه و هم از نظر سرعت و انجام عملیات محکم سازی سنگ نما بسیار به صرفه می‌باشد. لازم به ذکر است که دقت و کیفیت در این روش بسیار بالا است و تمامی راپل کاران از تسلط بالایی برای انجام کار خود برخوردار هستند و از ابزارهای مرغوب و استاندارد در حین انجام کار استفاده می‌کنند.

جالب است بدانید که امروزه استفاده از داربست به دلیل ایجاد پدیده راپل بسیار کاهش پیدا کرده است. همچنین به دلیل صرفه جویی در وقت و امنیت زیاد و مقرون به صرفه بودن استفاده از کار با طناب نسبت به داربست رواج بیشتری پیدا کرده است. لازم به ذکر است که در مفهوم کلی کار با طناب به صورت ایمنی از روش های کوهنوردی و غار نوردی که از امنیت بالایی برخوردار می‌باشند الگو برداری شده است. همچنین می‌توان گفت این روش کمک شایانی به خدمات ساختمانی کرده و از وقتی که رواج پیدا کرده آمار تلفات به طرز چشمگیری کاهش پیدا کرده است. زیرا تکنیسین‌هایی که از این سیستم استفاده می کنند به یک سیستم ایمنی متصل هستند که هر کدام از آنها نقطه اتصال مجزایی برای حمایت را دارا می‌باشند. لازم به ذکر است که فعالیت‌هایی که با کار با طناب قابل انجام هستند عبارتند از: پیچ و رولپلاک سنگ نما، درز بندی نما، شست و شوی نما و نماشویی، رنگ آمیزی نما و  نورپردازی نما.

می‌توان گفت مزایای پیچ و رولپلاک نما با طناب نسبت به پیچ و رولپلاک با داربست این است که از لحاظ ایمنی دارای استاندارد بسیار بالایی می‌باشد زیرا طناب کاران از دو طناب اصلی برای فرود آمدن و بالا رفتن استفاده می‌کنند که هر کدام از این طناب‌ها دارای قابلیت حمل و تحمل بار به میزان  1500 کیلوگرم می‌باشد و یکی دیگر از مزیت‌های آن این است که فضایی از محیط را اشغال نمی‌کند و مانع عبور و مرور عابرین سواره و پیاده نمی‌شود. در حالیکه استفاده از داربست خیلی زمان بر بوده و فضای زیادی از محیط را اشغال می‌کند، همچنین خطر واژگونی آن در طوفان‌های شدید و بادها وجود دارد. حتی می‌توان گفت در صورتیکه کارگران از کمربند محافظ استفاده نکند احتمال پایین افتادن آنها بسیار زیاد است.

انواع پیچ و رولپلاک نما:

می‌توان گفت انواع پیچ و رولپلاک نما که قابل استفاده هستند عبارتند از: رولپلاک تو کار ساده، رولپلاک پروانه ای، رولپلاک فیشر و انکر بولتها.

بهتر است بدانید که عموما از رولپلاک تو کار ساده برای اسکوپ سنگهای نما استفاده می‌کنند. و از رولپلاک پروانه ای برای سنگ هایی که پشت کار آن رابیس است برای پیچ و رولپلاک سنگ نما استفاده می‌کنند، که پس از رفتن در داخل سنگ باز شده و سنگ را در جای خود مستحکم می‌کند. از رولپلاک فیشر برای سنگ‌های با ملات کم استفاده می‌شود اما به این دلیل که از مته بزرگتر برای سوراخ کاری سنگ جهت رولپلاک استفاده می‌شود کمتر از آن استفاده می‌کنند. که رولپلاک فیشر بعد از اینکه داخل سنگ قرار گرفت آن را به شکل یک حجم متراکم در می‌آورد. جالب است بدانید که از انکر بولتها برای پیچ و رولپلاک سنگهای بزرگ و سنگین  استفاده می‌کنند.

پیچ و رولپلاک سنگ نما:

بهتر است بدانید که پیچ و رولپلاک نما سنگ و سرامیک با پیچ گالوانیزه 5 تا 6 سانتی متری انجام می‌شود. لازم به ذکر است که پیچ و رولپلاک سنگ نما برای محکم سازی سنگ نما و تثبیت آن انجام می‌شود. همچنین جالب است قبل از شروع کار پیچ و رولپلاک سنگ نما درباره مواردی از قبیل علت و دلایل ریزش سنگ نمای ساختمان، استفاده از سیم اسکوپ گالوانیزه و يا معمولی، تشخیص نوع سیمان درجه 1و2و3، نوع سنگ و جنس سنگ، نشست ساختمان و شروع به موقع کار از یک نقطه صحیح و گرد و خاکی که حايل بین سنگ و ملات در حین انجام سنگ کاری شده است اطلاع کافی و لازم برخوردار باشید، تا بر اساس این اطلاعات بتوانید عملیات  پیچ  و رولپلاک سنگ نما را انجام دهید.

لازم به ذکر است که در پیچ  و رولپلاک سنگ نما و سرامیک از پیچ رولپلاک مخصوص بر اساس قطر سنگ، بتونه همرنگ روی پیچ ها، دریل مخصوص بر اساس ابعاد و جنس سنگ استفاده می‌کنند، همچنین ملات پشت سنگ  را برای انتخاب پیچ مصرفی هم برآورد می‌کنند.

نکته قابل توجه در پیچ و رولپلاک سنگ نما این است که استاندارد استفاده از پیچ روی سنگ نمایی که عرض 40 سانت دارد برای هر 50 سانت یک عدد پیچ می‌باشد. همچنین در نماهای رومی و ابزار خورده که سنگ باریک دارند برای هر متر 1 عدد پیچ استفاده می‌شود. زیرا استفاده زیاد از دریل باعث جدایی سنگ از ملات می‌شود که باعث افزایش خسارت در آینده خواهد شد.

لازم به ذکر است که پیچ  و رولپلاک سنگ نما  برای انواع سنگ‌های تیشه‌ای، رومی، تراورتن، گرانیت، مرمری، مرمر چینی، چرمی، باد بر و مرمریت قابل انجام می‌باشد. همچنین می‌توان گفت روش اجرای هر کدام از این سنگ‌ها با توجه به ابعاد و جنس سنگ نیز متفاوت است. بهتر است بدانید برای استحکام بیشتر فاصله‌ی سوراخ کاری در سنگ‌های مختلف باید سنجیده و حساب شده باشد. برای مثال در سنگ‌های گرانیت یا تراورتن که عرض آنها 40 سانتی متر می‌باشد فاصله پیچ‌ها در هر 50 سانت یک عدد پیچ به کار برده می‌شود و همچنین در پلاک سنگ‌هایی که ابعاد آنها 50 سانت می‌باشند باید از دو عدد پیچ استفاده شود تا سنگ‌ها کاملا در جای خود تثبیت شوند. ضمنا در سنگ‌های مرمر چینی که ابعاد سنگ‌ها متفاوت است غالبا برای استحکام سنگ‌ها از یک عدد پیچ استفاده می‌کنند.

چگونگی مقاوم سازی سنگ نما در برابر زلزله:

می‌توان گفت نما از مهم‌ترین قسمت‌های ساختمان می‌باشد که باعث زیبایی و ارزش ساختمان می‌شود. همچنین با توجه به زلزله اخیر مخصوصا در تهران و کرج و همچنین احتمال بازگشت زلزله باید نمای ساختمان خود را در برابر زلزله مقاوم کنید. بهتر است بدانید که سنگ نما به علت چسبندگی ضعیفی که با ساختمان دارد با ایجاد نیرو‌های ضعیف و تنش‎‌ها می‌تواند از ساختمان و نما جدا شود و ریزش کند که باعث خسارات جانی و مالی خواهد شد. بنابراین راه حل جلوگیری از اینگونه خسارات پیچ و رولپلاک کردن  سنگ نما می‌باشد، که با این کار در برابر زلزله مقاوم خواهند شد.

شرکت پارس راپل:

بهتر است بدانید که شرکت پارس راپل یکی از شرکت‌های معتبر و مهم در سطح استان فارس در زمینه پیچ و رولپلاک نما می‌باشد، که با بیش از ده سال سابقه کار در زمینه خدمات نما و تعمیرات نمای ساختمان در حال ارائه خدمات به مشتریان محترم خود می‌باشد. جالب است بدانید که شرکت جهان فرود دارای فعالیت‌های بیشماری در زمینه خدمات نما شویی و پیچ و رولپلاک سنگ نما می‌باشد. لازم به ذکر است که این شرکت بیشتر از روش پیچ و رولپلاک نما با استفاده از طناب استفاده می‌کند که برای انجام این کار از متخصصین و نیروهای مجرب بهره می‌برد. از مزیت‌های این گروه می‌توان به استفاده از راپل کاران زبده و ماهر و همچنین مهارت و تجربه آن در زمینه پیچ و رولپلاک نما با طناب اشاره کرد. همچنین شرکت جهان فرود از بهترین و با کیفیت‌ترین ابزار آلات برای کار در ارتفاعات جهت پیچ و رولپلاک نما استفاده می‌کند.

پیچ و رولپلاک نما در استان فارس:

می‎‌توان گفت که امروزه پیچ و رولپلاک نما در فارس به عنوان یکی از فعالیت‌های مهم ساختمانی تبدیل شده است که بهترین روش اجرای آن روش کار در ارتفاع بدون استفاده از داربست است. لازم به ذکر است که نمای سنگی ساختمان‌ها بعد از گذشت زمان و در اثر باد، باران، زلزله و سایر عوامل دیگر ممکن است سقوط کند و باعث آسیب و یا حتی مرگ عابرین پیاده شود. بنابراین می‌توان گفت که پیچ و رولپلاک نمای سنگ ساختمان از فعالیت‌های مهم و ضروری محسوب می‌شود.  بنابراین پیچ و رولپلاک نمای سنگی به فعالیتی گفته می‌شود که از طریق پیچ و مهره نمای سنگی ساختمان را محکم کرده و از سقوط احتمالی آنها جلوگیری خواهد کرد.

در گذشته بیشتر از داربست برای پیچ و رولپلاک کردن نما استفاده می‌‎کردند که به دلیل ایجاد سرو صدا و سد معبر کردن و پرهزینه بودن گرایش استفاده به آنها کاهش پیدا کرده است، و امروزه کار در ارتفاع را با سرعت بسیار بالا و ایمنی زیاد انجام می‌دهند.

بنابراین می‌توان گفت راپل کاران حرفه ای تنها با یک طناب و بدون نصب داربست قادر هستند در اسرع وقت و با صرف هزینه کم فعالیت‌های مربوط به پیچ و رولپلاک نمای سنگی ساختمان را نسبت به گذشته با کیفیت بسیار بالا انجام دهند. شرکت جهان فرود با کادر مجرب و حرفه ای خود در زمینه پیچ و رولپلاک کردن نما در بین مشتریان خود از محبوبیت خاصی برخوردار می‌باشد.

نکات مورد توجه به پیمانکاران پیچ و رولپلاک نما در داراب و فیروز اباد و سپیدان و اباد :

لازم به ذکر است که ارتفاع کاران باید قبل از شروع به کار پیچ و رولپلاک نمای ساختمان از لقی سنگ لبه پشت بام‌ها مطمئن شوند و ابتدا آنها را اسکوپ و پیچ و رولپلاک کنند و ضمن کار کردن در ارتفاع حتما از کلاه ایمنی استفاده کنند. انجام پیچ و رولپلاک نما در داراب و فیروز اباد و سپیدان و اباد نیازمند مهارت و تخصص خاص خود می‌باشد که پیمانکار باید سابقه و تجربه کافی در این زمینه را داشته باشد، تا از احتمال خسارت جانی و مالی کاسته شود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


09035185427